Известие

Collapse
No announcement yet.

Сваляне облегалка за глава

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Обърнете внимание на т.1 от процедурата (издърпване назад и нагоре) преди въртенето на шиповете. Явно има строго определено положение при което могат да се въртят.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Назад и нагоре не променя нищо, пробвал съм. Напред-назад са неподвижни, вдигат се нагоре, спират и толкова. Този който е писал инструкцията според мен е сменил местата на позиция едно и две. Първо е завъртането, а после показва как се вади
      Целта на завъртането е да извади скобата от жлебовете, които определят степените. Ако на някого му се занимава да разглоби облегалката за глава от онези два винта ще се разбере как става.
      Last edited by lordliness; d.m.y г., 06:55.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
        Е чак пък малоумно било... На кой му е притрябвало да си маха подглавника?

Приемете ги че са част от седалката. На джулията не може и да си ги поместиш даже:

Малоумно е човече, едни калъфли не можеш да сложиш на седалките. Жабарска му работа.

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
          Малоумно е човече, едни калъфли не можеш да сложиш на седалките. Жабарска му работа.

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
          Шият по поръчка

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            В Е-learn пише, че се сваля, като се завъртят шиповете на около 45 гр и след това се издърпа нагоре:

Мерси, ще пробвам днес.

До останалите дето само си чвшат езиците - има друга тема за тази цел. Както и за Джулиата.
            Лорде, не те чета, ма като те гледам си на всяка манджа мерудиа. Комплекси ли избиваш? (не ми отговаряй)

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
              Мерси, ще пробвам днес.

До останалите дето само си чвшат езиците - има друга тема за тази цел. Както и за Джулиата.
              Лорде, не те чета, ма като те гледам си на всяка манджа мерудиа. Комплекси ли избиваш? (не ми отговаряй)
              К'ви комплекси бе, само за комплекси дрънкаш, като няма какво да кажеш. Нещо като фикс идея ти е. Ако беше прочел щеше да разбереш. Ама то с възрастта... Неизбежно е. Направи видео да видим как става. Четеш и още как, щото си любопитник. Не ми се прави.
              Няма да се справиш без да ги повредиш.
              И не ми казвай какво да правя и какво не.
              Нямаш капацитета за това.
              Last edited by lordliness; d.m.y г., 07:38.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                К'ви комплекси бе, само за комплекси дрънкаш, като няма какво да кажеш. Нещо като фикс идея ти е. Ако беше прочел щеше да разбереш. Ама то с възрастта... Неизбежно е. Направи видео да видим как става. Четеш и още как, щото си любопитник. Не ми се прави.
                Няма да се справиш без да ги повредиш.
                И не ми казвай какво да правя и какво не.
                Нямаш капацитета за това.
                Луд умора няма! А дали има модератор поне да го накара да си почине поне за малко?

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                  Луд умора няма! А дали има модератор поне да го накара да си почине поне за малко?
                  Ся последно четеш или не четеш? Сигурно си наясно, че никой не те взима на сериозно. Всичката ти работа е такава.
                  В крайна сметка свали ли облегалката по сбърканите инструкции- прави едно, прави две.

Comment

Облегалката е свалена. Но най-лесно излезе всичко като ги завъртях на 180 градуса. На 45 градуса няма как да стане, поне за моя модел. На 90 - също трябва да излезе става ясно сега, като гледам устройството. Има два шплента в седалката, които държат оста да не се мърда нагоре и надолу в седалката. В самата облегалка има един пружинен шплент и една насочваща неподвижна шпонка по държача. С отвиването на двете винчета на облегалката не се постига нищо
                    При натискане облегалката силно напред оста трябва да може да се завърти и на ръка
                    Last edited by Alex_26; d.m.y г., 11:31.

Comment

Снимай де нали имаш телефон.

Comment

Working...
                      X